fbpx

Over ons

Mister Floor is specialist op het gebied van renovatie en behandelingstechnieken voor vloeren sinds 1984. Onze winkel biedt alle oplossingen voor de renovatie, behandeling en onderhoud van alle vloeren en zijn we sterk gespecialiseerd in parketvloeren!

Zowel de klant die beroep doet op onze vakman-parketplaatser, als de zelfplaatser en huurder van machines, genieten een begeleiding, beschikbaarheid en service die Mister Floor zo kenmerkt! Onze winkel is hierdoor praktijkgericht en staan ervaring en vakkennis bij ons centraal.

Onze winkel heeft 3 afdelingen

  Mister Floor verhuur

  Verhuur van alle machines voor renovatie van uw vloeren.  Verkoop van producten voor de renovatie, behandeling en onderhoud van alle vloeren. Zowel voor particulier als professional.

  Mister Floor service

  Voor diegenen die hun vloerrenovatie en vloeronderhoud willen toevertrouwen aan een deskundig vloervakman.

  Mister Floor zelfbouw

  Zelfplaatsers worden begeleid in het maken van de juiste keuze, uit het brede assortiment, en genieten deskundige begeleiding voor plaatsing, afwerking en het juiste onderhoud.

  3e generatie parketplaatser

   Sinds 2023 heeft onze vestiging een nieuwe uitbater: Harry Schillemans.  Eén aanspreekpunt, alle expertise verzameld.

   Van oorsprong is Harry opgeleid als houtbewerker en is hij de derde generatie ‘parketplaatser’ in zijn familie. Een man van de praktijk dus, die zich doorheen de jaren op verschillende vlakken verder bekwaamde. Zo is hij ook gerechtelijk deskundige voor geschillen met betrekking tot parketvloeren. Eveneens tracht hij als bemiddelaar in commerciële zaken steeds verbinding te zoeken tussen de betrokken partijen.

   Met een stevig aantal jaren praktijkervaring in houtbewerking en aanverwante beroepen, kent Harry het klappen van de zweep. Hij deelt die ervaring ook graag met zijn collega’s, professionals en al zijn klanten.

   Wie Harry kent, spreekt vooral over een openhartige en betrouwbare man, die oprecht zoekt naar de best mogelijke oplossing. Het is vanuit een sterke persoonlijke overtuiging dat hij met veel verantwoordelijkheidszin zijn rol als zaakvoerder opneemt. Niet om er zelf beter van te worden, maar om er voor te zorgen dat iedere klant de vloer kan krijgen die hij of zij verdient. Want… jouw thuis begint met een mooie vloer!