fbpx

Luchtgommen

Luchtgommen, ook wel bekend als luchtstralen, is een innovatieve techniek die talloze voordelen biedt voor het renoveren en verfraaien van oppervlakken. Bij Mister Floor omarmen we deze geavanceerde methode en laten we je graag kennismaken met de unieke voordelen ervan.

Luchtgommen trap

  Een trap is meer dan slechts een functioneel element in je huis; het is een blikvanger, een verbindingsstuk tussen verdiepingen en een kans om stijl toe te voegen aan je interieur. Onze traprenovatieservice biedt de perfecte oplossing om je trap nieuw leven in te blazen.

  Met precisie en vakmanschap passen we luchtgommen toe om oude verflagen, vernis of beschadigingen te verwijderen. Dit proces onthult het natuurlijke karakter van het hout en vormt de basis voor een duurzame en frisse trap.

  Na het luchtgommen gaan we over tot de afwerking. Of je nu kiest voor een klassieke houttint, een eigentijdse afwerking, of een op maat gemaakte kleur, wij zorgen voor een afwerking die naadloos aansluit bij jouw stijl en interieur.

  Zandstralen trap

   Luchtgommen is vergelijkbaar met zandstralen. Het belangrijkste verschil is dat luchtgommen onder lage druk wordt uitgevoerd, terwijl zandstralen onder hoge druk wordt uitgevoerd. Dit maakt luchtgommen een minder agressieve methode, waardoor het risico op beschadiging van het hout kleiner is.

   luchtgommen
   luchtgommen trap

   Trap renoveren

    Een trap renoveren is een goede manier om een verouderde trap weer in nieuwstaat te brengen. Er zijn verschillende manieren om een trap te renoveren, afhankelijk van de staat van de trap en de gewenste uitstraling.

    Schuren en lakken of verven
    Dit is de meest eenvoudige en betaalbare manier om een trap te renoveren. De oude afwerking wordt verwijderd en de trap wordt geschuurd. Vervolgens kan de trap worden gelakt of geverfd in de gewenste kleur. De gewenste kleur(loze) vernis kopen doe je via onze webshop of in onze winkel.

    Luchtgommen en lakken of verven

    Met deze zachte techniek die delicate oppervlakken respecteert zonder schade aan te richten, kan je op een eenvoudige manier oude afwerkingslagen zoals vernis of lak, snel en efficiënt laten verwijderen. 

    Na het reinigen kan de trap opnieuw worden afgewerkt, bijvoorbeeld met verf, vernis of lak.

    De voordelen van luchtgommen

     1. Verwijdering van verf, vernis en onzuiverheden

     Met precisie en controle verwijdert luchtgommen verf, vernis, en onzuiverheden van oppervlakken. Of het nu gaat om meubilair, trappen, of gevels, deze methode zorgt voor een grondige reiniging en onthult het oorspronkelijke karakter van het materiaal.

     2. Minder afval

     In vergelijking met traditionele methoden maakt luchtgommen gebruik van milieuvriendelijke materialen en produceert het minder afval. Het is een duurzame keuze die zowel effectief als ecologisch verantwoord is.

     3. Ideale voorbereiding voor afwerking

     Luchtgommen bereidt oppervlakken effectief voor op nieuwe afwerkingen. Of je nu kiest voor vernissen of oliën, deze voorbereidende stap zorgt voor een betere hechting en langdurige resultaten.

     4. Kan worden gebruikt voor alle soorten hout

     Deze zachte techniek respecteert delicate oppervlakken zonder schade aan te richten.  Dit maakt het bij uitstek geschikt voor zowel harde als zachte soorten hout.  Naast het renoveren van trappen kan je deze techniek ook toepassen op het renoveren van antieke meubelstukken en andere kwetsbare materialen.

     5. Snel en efficiënt

     De toepassing van lage druk maakt dat we op een eenvoudige manier uw trap snel en efficiënt kunnen renoveren.  Bovendien ondervindt u tijdens de werken weinig hinder van lawaai, net doordat dit systeem gebruik maakt van lage druk (in tegenstelling tot zandstralen).

     Luchtgommen prijs

      Vertrouw op onze ervaren vakmensen voor een professionele traprenovatie met oog voor detail. Wij zorgen er ook voor dat de ruimtes worden afgesloten zodat er buiten de te stralen ruimte geen hinder zal zijn van stof.

      Tevens kan u gebruik maken van ons gratis advies en expertise om uw gerenoveerde trap te voorzien van een juiste afwerkingslaag.

      Neem vandaag nog contact met ons op om je traprenovatie te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

      Mister Floor – jouw thuis begint met een mooie … trap

      trap renoveren