fbpx

Doe-het-zelf advies

Bij Mister Floor leveren we niet alleen hoogwaardige vloeren, maar ondersteunen we ook enthousiaste zelfplaatsers met ons gratis doe-het-zelf advies bij het realiseren van hun droomvloer. Of het nu gaat over hoe je best je houten vloer plaatst of onderhoudt, je komt komt het allemaal te weten via ons deskundig advies en gratis video’s.  Ontdek hier hoe we je kunnen begeleiden op de weg naar een prachtig zelfgeplaatste parket-, laminaat of rigid-vloer.

Waarom zelf doen?

Bij Mister Floor begrijpen we dat sommige mensen graag zelf de handen uit de mouwen steken. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment hoogwaardige vloeren samengesteld en bieden we expertise en ondersteuning voor degenen die ervoor kiezen om hun eigen vloer te installeren.

Doe-het-zelf ondersteuning

  Onze deskundige begeleiding

  Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om je te begeleiden op elk moment van je doe-het-zelf avontuur. Van het kiezen van het juiste materiaal tot gedetailleerde instructies over installatie en afwerking, we delen graag onze kennis en expertise om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd aan je project begint.

  Stappenplan voor succes

  Op onze webpagina vind je een handig stappenplan dat je door het hele proces leidt. Van de voorbereidende stappen en materiaalkeuze tot praktische tips voor een vlekkeloze installatie, we bieden een heldere en overzichtelijke gids om ervoor te zorgen dat jouw doe-het-zelf project een succes wordt.

  Persoonlijk advies

  Heb je specifieke vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Ons team staat klaar om je te helpen. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor advies op maat. We zijn er om ervoor te zorgen dat je niet alleen een prachtige vloer krijgt, maar ook plezier hebt tijdens het proces.

  Samen creëren we vloeren met karakter

   Ontdek de voldoening van het zelf plaatsen van je parketvloer met de ondersteuning van Mister Floor. Wij geloven in jouw creativiteit en staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een vloer die de ziel van jouw huis weerspiegelt want… jouw thuis begint met een mooie vloer.

   Zelf parket schuren

   Zelf parket schuren

   Zelf je parket schuren met onze professionele schuurmachines. Je parketvloer zelf eenvoudig onderhouden, schuren en oliën met de machines van Mister Floor.

   Lees meer
   Tapijt reinigen

   Tapijt reinigen

   Heb je een geliefd tapijt dat door de jaren heen vuil is geworden? In deze handige video laten we zien hoe je, met enkele toestellen en een beetje geduld, je tapijt in je eigen huis kunt reinigen.

   Lees meer