fbpx

Expertise in houten vloeren

Onze zaakvoerder Harry Schillemans is erkend (gerechts)deskundige in volgende specialiteiten:

 • Houten vloeren
 • Vloerbekledingen
 • Houtdeterminatie

Als gerechtsdeskundige in parketvloeren is hij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige expertises en professioneel advies op het gebied van parketvloeren. Zijn passie voor houten vloeren drijft hem om cliënten te ondersteunen bij geschillen, herstelprocedures en beoordelingen van parket gerelateerde vraagstukken.

Parketvloeren zijn niet alleen een esthetische keuze voor veel woningen en bedrijven, maar ze vormen ook een substantiële investering. Als gerechtsdeskundige begrijpt Harry de complexiteit van parketvloeren, van de keuze van het materiaal tot installatie en onderhoud.

 

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij als expert in parketvloeren jouw belangen kan behartigen en de juiste oplossingen kunnen bieden.

expertise houten vloer

Onze diensten

  Geschillenbeslechting en bemiddeling

  Bij conflicten over parketvloeren bieden wij onze expertise om een objectieve beoordeling te geven en tot passende oplossingen te komen.

  Technische beoordelingen

  We voeren grondige technische beoordelingen uit van parketvloeren om de oorzaak van problemen te identificeren, zoals scheuren, kromtrekken of kleurveranderingen.

  Rapportage

  Onze rapporten zijn gedetailleerd, helder en ondersteund door grondig onderzoek, wat van onschatbare waarde is bij juridische procedures en verzekeringsclaims.

  Met jarenlange ervaring in de branche is Harry goed thuis in alle aspecten van parketvloeren. Zijn toewijding aan professionaliteit en integriteit staan garant voor een eerlijke en betrouwbare dienstverlening.