fbpx

Parket renoveren

Bij Mister Floor geloven we in de tijdloze schoonheid van parketvloeren. Als zaakvoerder en vakman ben ik trots om ons gespecialiseerde parketrenovatiebedrijf te leiden, waar we oude parketvloeren nieuw leven inblazen.

Onze passie ligt in parket renoveren en parket herstellen zodat de prachtige kenmerken van je houten vloeren weer tot leven komen. Of je nu een oude antieke vloer hebt die een opfrisbeurt nodig heeft of een hedendaagse parketvloer die je wilt laten stralen, we zijn hier om je visie werkelijkheid te maken.

parket renoveren

Professioneel parket herstellen

  Schuren en afwerken

  We zijn gespecialiseerd in het schuren van oude parketvloeren om slijtage, krassen en vlekken te verwijderen. Met aandacht voor detail brengen we daarna een hoogwaardige afwerking aan, zodat je vloer er weer als nieuw uitziet.

  Herstel van beschadigingen

  Van kleine krasjes tot diepere beschadigingen, we hebben de expertise om beschadigingen te herstellen en je parketvloer in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

  Kleurvernieuwing

  Geef je parket een nieuwe uitstraling met ons breed scala aan kleurafwerkingen om aan je specifieke smaak en stijl te voldoen.

  Advies en onderhoud

  Als ervaren parketexperts geven we deskundig advies over het onderhouden van je vloer na de renovatie, zodat je nog vele jaren van de prachtige resultaten kunt genieten.

  Expert in parket renoveren

   Mister Floor Antwerpen is expert in het renoveren van uw parket.  Ons eigen team beschikt over een zeer uitgebreide kennis en ervaring in het plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden van alle massieve houten vloeren.

   Daarnaast is zaakvoerder Harry erkend als gerechtelijk deskundige voor geschillen met betrekking tot parketvloeren.  Wenst u een expert houten vloeren voor een verzekeringskwestie?  Contacteer ons voor een deskundig onderzoek en rapportage.

   • Vakmanschap: Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en leveren vakmanschap van topkwaliteit.
   • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat de renovatie aan je verwachtingen voldoet.
   • Duurzaamheid: We geloven in duurzaamheid en streven ernaar om de natuurlijke schoonheid van hout te behouden, wat niet alleen goed is voor je vloer maar ook voor het milieu.

   Breng de pracht van je parketvloer weer tot leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw parketvloer kunnen transformeren.

   Jouw thuis begint met een mooie vloer!

   parket renoveren