fbpx

Een Woodboy voor Deeldepot Boechout

deeldepot
Laatste update: 28/03/2024

Mister Floor schenkt Deeldepot een Woodboy

Mister Floor, een toonaangevende leverancier van vloerproducten en -diensten, heeft recentelijk twee Woodboys geschonken aan Deeldepot 2650 en Deeldepot Boechout. Deze schenking is onderdeel van Mister Floor’s voortdurende inzet voor duurzaam materiaalgebruik en het bevorderen van toegankelijkheid tot hoogwaardige apparatuur.

Wat is een deeldepot

Deeldepots zijn lokale initiatieven die de deeleconomie bevorderen door gemeenschappelijke gereedschappen en apparatuur beschikbaar te stellen voor hun leden. Mister Floor gelooft sterk in dit concept en is verheugd om bij te dragen aan het succes ervan door het schenken van Woodboys aan Deeldepot 2650 en Deeldepot Boechout.

Jeroen Van Laer, vertegenwoordiger van Deeldepot 2650, deelt zijn enthousiasme over de schenking: “We zijn echt bijzonder blij met dit prachtige geschenk van Mister Floor. We delen met Harry van Mister Floor dezelfde visie op duurzaam materiaalgebruik. We zijn blij om deze Woodboy in ons laagdrempelige deelsysteem ter beschikking te kunnen stellen. Onze leden kunnen vervolgens met een speciale korting bij Mister Floor terecht voor de nodige schuur- of boenschijven.”

deeldepot

Duurzaam is zorgzaam

Harry Schillemans, eigenaar van Mister Floor, benadrukt het belang van duurzaamheid en samenwerking: “Initiatieven zoals deze deeldepots vinden we fantastisch om te steunen. Afgeschreven toestellen geven we zo een tweede leven. Door zorgzaam om te gaan met materialen, dragen we ook zorg voor onze samenleving. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat we zo elkaars werking kunnen versterken.”

Mister Floor kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Deeldepot 2650 en Deeldepot Boechout, waarbij de Woodboys een nuttige rol zullen spelen in het delen van hoogwaardige apparatuur en het bevorderen van duurzaamheid in de gemeenschap.

Waarom gebruik je een Woodboy

Met een Woodboy kan iedereen zelf aan de slag om:

  • Het schuren van oude vloeren om ze te herstellen of te vernieuwen
  • Het verwijderen van beschadigingen, zoals krassen of gaten of voorbereiden van ondergronden
  • Het aanbrengen van een nieuwe afwerkingslaag zoals olie of boenwas
  • Het reinigen van vloeren van vuil, stof en vet
  • Het reinigen van houten of stenen terrassen
  • Het reinigen van tapijten (schrobben)

 

Wil jij ook een Woodboy huren om zelf je vloer een nieuwe uitstraling te geven?  Huur jouw Woodboy via onderstaande link.