fbpx

De Henry Quick steelstofzuiger

henry quick
Laatste update: 11/12/2023

Geen stof, geen rommel, geen gedoe

Maak kennis met de Numatic Henry Quick, de allereerste steelstofzuiger van Numatic. Terwijl de bekende ketelstofzuigers met het herkenbare gezichtje vooral in grote kantoorpanden of sportscholen te vinden zijn vanwege hun royale inhoud, is de nieuwe steelstofzuiger speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Hiermee breng je de iconische glimlach van Henry nu ook naar jouw eigen huishouden!

Steelstofzuigers winnen snel aan populariteit, en met goede reden. Het grootste voordeel van een steelstofzuiger is de eenvoudige en snelle inzetbaarheid. Doordat hij volledig draadloos is, ben je niet gebonden aan een beperkte actieradius zoals bij traditionele stofzuigers. Dit maakt hem ideaal voor onverwacht bezoek!

henry quick
henry quick

Het slimme pod-systeem

Wat de Henry Quick echt uniek maakt, is het slimme pod-systeem. Het verwijderen van de zogenaamde pods, oftewel stofzakken, is hiermee bijzonder eenvoudig. Zonder de pods aan te raken, gooi je ze moeiteloos in de vuilnisbak.

Herken je het moment waarop je een stofzak weggooit en er plotseling stof vrijkomt, waardoor je een paar keer moet niezen? Dit slimme systeem voorkomt dat probleem gemakkelijk. Door het bovenste deel los te koppelen en de klep te openen, valt de stofzak direct in de prullenbak. Geen stof, geen gedoe! Bijzonder handig, vooral voor mensen met allergieën.

Het plaatsen van de pods in de stofzuiger is net zo eenvoudig als het verwijderen ervan. Het enige nadeel is dat je zo nu en dan nieuwe pods moet aanschaffen, aangezien gebruikte pods niet opnieuw kunnen worden ingezet.

Eenvoudige bediening

De bediening van deze stofzuiger is zeer gebruiksvriendelijk. De grote middelste knop fungeert als aan- en uitknop, terwijl er ook een turboknop aanwezig is voor een nog krachtigere zuigkracht. Met de knop onder de turboknop kun je de gemotoriseerde vloerborstel uitschakelen, waardoor het geluidsniveau daalt. Dit is een unieke eigenschap die je niet vaak ziet bij andere steelstofzuigers.

Review Henry Quick steelstofzuiger

Na een uitgebreide testperiode ben ik vooral onder de indruk van de zuigprestaties van de Numatic steelstofzuiger. Ongeacht het type vloer in je huis, alles wordt grondig gereinigd.

Op een houten vloer presteert de stofzuiger uitstekend en, misschien nog belangrijker, laat hij geen krassen achter. Zo blijft je prachtige houten vloer ongeschonden!

Vuil op tapijt wordt moeiteloos opgezogen zonder dat je de turbostand nodig hebt. Hoogpolig tapijt daarentegen is beter te reinigen met ingeschakelde turbostand, wat het proces aanzienlijk vergemakkelijkt.

Numatic spreekt zelf van ’60 minuten krachtige reiniging’.

De accu’s zijn snel en eenvoudig op te laden met de meegeleverde oplader, die je handig kunt bevestigen aan de meegeleverde muurbeugel. Zo heb je altijd een nette opbergplek voor je steelstofzuiger en wordt hij tegelijkertijd opgeladen.

 

Ben je geïnteresseerd in de Henry Quick steelstofzuiger? Bestel hem vandaag nog bij jouw Mister Floor winkel en ervaar zelf de vele voordelen van dit geweldige apparaat!